StarMedia
Va asteptam in grupul nostru de pe facebook: Click

Distribuiţi
In jos
avatar
ciprian99
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje : 1
Sunt pe forum din : 09/06/2014

virtualofficejob

la data de Vin 20 Iun 2014, 20:40
Un site foarte interesant care plateste foarte bine.
Va recomand ca prima 100 de dolari facuta sa fie din job urile gratuite, apoi pe rand sa achizitionati cu ei unul din joburile platite, in functie de ceea ce va avantajeaza.
Pe partea de free job avem:
Promote and Earn = aici primim link uri de promovare si banere sau email signature. sunt foarte bine platite o vizita pe site adusa din link-ul tau iti genereaza 0,55$. Evident stim cum functioneaza sistemul nu este suficient sa fie deschisa pagina ci si sa se faca surf sau clik intr un alt link ca sa fie validata.
Aici este linkul meu:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Report and Earn = aici primim gratuit o lista de site uri pe care le aprobam sau nu ca site uri corecte. aici suntem platiti 0,10$ daca reportam si 0,15$ daca reportam si corectam tot odata!

Invite and Earn = foarte tare sistemul! aici trimitem mailuri cu ajutorul site ului in sine tuturor contactelor pe care le avem in adresa de mail gmail, yahoo, msn. Pentru fiecare mail trimis la o adresa corecta de email primim 0,05$. Atentie nu avem limita pe zi ci doar in momentul in care trimitem, nu putem sa trimitem simultan decat catre 25 de adrese de mail, asta insemnand 1,25$ la fiecare actiune.
Partea si mai interesanta este ca poti chiar sa repeti actiunea (respectiv adresele de email) si pentru asta esti platit cu 0,025$.

BAFTA TUTUROR!
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum